Köp nu. Betala 30 dagar senare med Klarna
0

Din varukorg är tom

Om oss

 

VÅR HISTORIA

DiamondSmile® är ett tyskt företag som säljer tandblekningsprodukter för ditt perfekta leende. Vi vill bli den bästa och mest pålitliga distributören av tandblekningsprodukter i Europa och ge alla möjlighet att få ett naturligt, vitt och bländande leende.

Vilka är vi?

Hej, vi är teamet på Diamond Smile®. Vi är ett företag från Tyskland med säte i Berlin. Vi är en liten och innovativ starup med regionala rötter. Vårt team består av högt motiverade unga människor som alla har ett särskilt intresse för tand- och munhygien samt strålande vita tänder. Vi arbetar endast med experter och fascineras av innovativa och högkvalitativa verktyg som gör att du kan vakna upp varje dag med ett vitt och strålande leende. Därför erbjuder vi allt som har med vita tänder, ett strålande leende och tand- och munvård att göra. Dessutom får alla våra kunder och medlemmar i vår community gratis viktig information och tips om dessa ämnen.3 Zahnärzte lächeln in einer Zahnarztpraxis.

Vad står vi för?

Vi står för en naturlig och effektiv blekning av tänderna. Vi är särskilt intresserade av att skydda tänderna, tandköttet och munnen. Vi brinner för nya kreativa produkter inom tandvården och har mycket höga krav. Därför testar vi alla våra produkter flera gånger själva och undersöker om det skulle kunna uppstå några problem med produkterna. När vi är helt övertygade om en produkts säkerhet släpper vi den för distribution. Vi står helt och hållet och HUNDRA PROCENT bakom våra produkter.

Ein Mitarbeiter steht im Lager von Diamond Smile.

Tandblekningsproffs från Tyskland
Vår andra kärnkompetens efter våra felfria och naturliga produkter är vår service. Vi finns ständigt och permanent där för våra kunder. Vi hjälper till där vi kan och tar gärna emot feedback för att rätta till misstag eller utforma nya produkter.

Vårt mål är att inspirera dig. Vi vill ha ett nära samarbete med våra kunder för att främja de produkter de vill ha, men också för att hjälpa dem med alla frågor och funderingar de kan ha.

Vad vill vi ha?

Vi vill förändra livet och attityden till livet så att våra medmänniskor blir mer öppna och glada. Dessutom försöker vi komma bort från tråkiga produkter från discountern till kreativa idéer, som inte erbjuds i alla butiker eller nätbutiker. Vi vill att alla våra kunder alltid ska vara helt nöjda. Därför tar vi endast våra bästa produkter till marknaden och övertygar med en utmärkt service. Vi vill ge alla ett bländande vitt leende på ett naturligt sätt och utan att det kostar hundratals kronor att gå till tandläkaren.

Lena-Marie Wagner von Diamond Smile steht lächelnd in ihrer Zahnarztpraxis.

 

VÅRT UPPDRAG

"Genom DiamondSmile har inte bara några få patienter utan även många människor runt om i världen nu möjlighet att bleka sina tänder på kortast möjliga tid, smärtfritt och i alla livssituationer. Jag hoppas att du är lika entusiastisk som tusentals andra människor som redan har valt DiamondSmile. Du har bara ett leende!"

Lena-Marie Wagner

Lena-Marie Wagner von Diamond Smile Unterschrift.