Köp nu. Betala 30 dagar senare med 
0

Din varukorg är tom

Frequently Asked Questions:

Du kommer att se maximalt resultat efter 6 på varandra följande appliceringar om du följer instruktionerna. Det rekommenderas att du borstar tänderna väl före applicering.

Tandblekning bör ta högst 45 minuter och minst 10 minuter per applikation. Du har möjlighet att börja med en kortare tid på 15 minuter och förlänga behandlingen med 5 minuter varje gång du bleker dina tänder. Om du är nöjd med dina resultat räcker det med en daglig 10-minutersbehandling för att hålla dina tänder ljusa och vita under lång tid.

Nej, vår tandblekningsgel består endast av naturliga ingredienser och är vegansk. Därför är vår blekningsgel helt säker för dina tänder och ditt tandkött.

Vi rekommenderar att du använder tandblekningssatsen var 7:e dag för att bleka dina tänder. På så sätt håller du dina tänder ljusa på lång sikt.

Vårt tandblekningskit innehåller vår patenterade blekningsgelformel och en LED-lampa. Vår vitaliseringsgel använder huvudsakligen glycerin för att effektivt bekämpa fläckar och permanent bleka tänderna. Naturliga antibakteriella ingredienser som mentol hjälper till att förebygga smärta eller känslighet i emalj eller tandkött.

Vi rekommenderar att du använder 1/4 av sprutan på toppen och 1/4 på botten av munstycket. Du kan också använda mer eller mindre blekningsgel på dina tänder när som helst. 

Vi rekommenderar att du använder 1/4 av sprutan på toppen och 1/4 på botten av munstycket. Du kan också använda mer eller mindre blekningsgel på dina tänder när som helst. 

Med rätt användning av vårt tandblekningskit i kombination med våra andra tandblekningsprodukter kommer ditt vita leende vanligtvis att hålla i upp till två år. Om du ofta använder stimulerande medel som t.ex: Kaffe, läsk, te med garvämnen, tobak etc. kommer dina tänder att mörkna igen efter ett tag. Detta är dock inget problem alls eftersom du helt enkelt kan beställa en ny blekningsgel till ditt tandblekningskit.

Vårt tandblekningskit innehåller 6 till 9 behandlingar för att bleka dina tänder, beroende på vad du använder. När du har använt upp all blekningsgel kan du beställa en låda med påfyllningsbehållare för blekningsgel från oss. På så sätt är du säker på att hålla dina tänder ljusa och vita under lång tid.

Det bästa sättet att bleka tänderna är att slappna av hemma och använda kitet efter att du borstat tänderna. Det är bäst att undvika mörkt te, tobak och kaffe under blekningsperioden. Använd vårt aktiva kol innan du bleker dina tänder för att få maximalt resultat.

Varje graviditet kan vara väldigt olika, så innan du bleker dina tänder rekommenderar vi att du rådgör med en läkare eller barnmorska om du har några hälsoproblem.

Av hygieniska skäl rekommenderar vi att du endast använder munstycket. Naturligtvis kan du dela med dig av blekningsgelen till andra, men för maximalt resultat är det bäst att använda hela innehållet i blekningsgelen för att bleka dina tänder själv.

Vi rekommenderar att du väntar tills du har tagit bort din tandställning innan du bleker dina tänder hemma för att undvika ojämn blekning. 

Hemblekning och tandblekning hemma rekommenderas tidigast för personer som är 16 år och äldre. Om du är under 18 år rekommenderar vi att du får föräldrarnas samtycke innan du köper Diamond Smile-produkter online.

Ja, vårt tandblekningskit är lämpligt för alla tänder. Vi rekommenderar bara att du applicerar en liten portion gel direkt på tänderna och munstycket före användning. Munstycket är tillverkat av ett mjukt, flexibelt gummi som bekvämt passar formen på din mun och dina tänder. Vår tandblekningspenna och vårt aktiva kol lämpar sig även för svåråtkomliga områden.

Vi kan bleka falska tänder, implantat, kronor och liknande till deras grundfärg (tillverkningsfärg). Annars fungerar blekningsgelen endast på naturliga tänder och gör dem ljusare.

Överskott av saliv under tandblekning är helt normalt och påverkar inte alls resultatet av blekningsprocessen. Tvärtom fördelar saliven gelén jämnt i hela munnen och tänderna. Vår formel är tillverkad med säkra ingredienser, så det är inga problem om du skulle råka svälja en liten mängd gel av misstag.

Vi rekommenderar att gelsprutor används inom 24 månader efter öppnandet. Det är bäst att förvara produkten på en sval, torr plats bort från direkt solljus under denna tid.

Nej, LED-lampan är inte vattentät eftersom den innehåller två batterier. Se till att koppla bort munstycket från LED-lampan innan du sköljer.

Vårt munstycke är tillverkat av silikon så det är mycket flexibelt och passar alla former och storlekar av munnen.

Våra kunders resultat är vanligtvis mycket bättre med whitening-kit än med konventionella whitening-remsor. En av anledningarna är den inbyggda LED-aktiveringstekniken, som aktiverar glycerinet direkt på tanden. Detta innebär att även envisa färgpartiklar kan splittras och därmed göras osynliga. 

Ja, om du borstar tänderna innan du bleker dem med aktivt kol och låter det aktiva kolet verka en kort tid enligt instruktionerna, kommer effekten av tandblekningskitet att öka. Anledningen är att appliceringen av aktivt kol redan har tagit bort de grova orenheterna och att blekningsgelen når tanden bättre. 

Tandblekningsgelen består endast av naturliga ingredienser och är vegansk.

Ingredienser: glycerin, vatten, propylenglykol, cellulosagummi, mentol, disodium edta, xylitol, natriumklorit, natriumklorid, natriumklorid, natriumborat och natriumhydroxid.